JATKOKURSSIT HELSINKI

SYKSYN 2024 JATKOKURSSIT 2.9. – 21.12.

Paikat
Helsingin Saksalainen koulu (HSK)
Malminkatu 14, 00100 Helsinki
Sturenkadun sali (SS)
Sturenkatu 27 B, 00510 Helsinki
(Käynti sisäpihalta, ovisummeri ITCCA Finland, 3.krs.)

1.osa & 2.osan alku (syksyllä 2023 ja keväällä 2024 aloittaneet)
• Ma 09.15 – 10.30 SS (Minna)
• Ti 19.45 – 21.00 HSK (Katariina)
• To 19.50 – 21.00 SS (Kati)
• La 11.45 – 13.00 SS (Anne)

2.osan loppu
• Ma 17.00 – 18.15 SS (Mika)
• To 18.30 – 19.45 SS (Kati)
• La 11.45 – 13.00 SS (Anne)

3.osan loppu
• Ti 17.00 – 18.15 HSK (Katariina)
• Pe 17.00 – 18.15 SS (Jussi)

Edistyneet1
(miekan perusmuoto, käsien chi-muoto, 1. käden pushing hands)
• Ma 18.15 – 19.40 SS (Mika)
• Ti 18.15 – 19.40 HSK (Katariina)
• Ke 16.50 – 18.20 SS (Anne)

Edistyneet2
(keskustamuoto, pushing hands, fighting form, miekka)
• Ti 18.00 – 19.40 SS (Mika)

Edistyneet 3
(3 yin 3 yang, miekan yin yang, pushing hands, fighting form)
• To 17.00 – 18.25 SS (Kati)

Edistyneet 4
(hand chi form and leg/head chi form yin yang, miekka, pushing hands, fighting)
• Ti 19.40 – 21.10 SS (Mika)

 

Edistyneet 5
(5 yin 5 yang, miekka, pushing hands, fighting)
• Ke 18.20 – 19.50, SS (Anne)

Keskinäinen harjoittelu
• La alk. 13.05, SS, avoin niille jotka osaavat vähintään yin yang -muodon (huom: kun salilla on lauantaisin erityiskursseja, tämä tunti lyhenee tai jää pois)

ITCCA Finland ry
Y-tunnus: 1912469-5
Puhelin: 045-1300434
E-mail: info@itcca.fi

Mestari Chun kurssi Sardiniassa 12.-15.6.2025

Mestari Chu King Hungin suomalaisille harrastajille tarkoitettu kurssi järjestetään Sardiniassa, Italiassa to 12. - su 15.6.2025. Kurssi on avoin ITCCA:n jäsenille, jotka osaavat vähintään yinyang-muodon, kahden käden pushing handsin perusteet ja fighting formin 20...

Etenemisrytmi Helsinki

ETENEMISRYTMI PERUSMUODON & MIEKAN TUNNEILLA HELSINGISSÄ Vko 21 Aloittelijat: 5. polvenharjaus 2.osan alku: käännös & työntö 2.osan loppu: lyö tiikeriä oikealle 3.osa: potku Miekan alkeet: astu aidan yli vasemmalle

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Alkuperäisen Yang-tyylin TAIJI vahvistaa terveyttä ja rauhoittaa mieltä. Ilmoittaudu syyskauden alkeiskurssille Helsingissä tai Vantaalla!
taiji.fi/helsinki/
taiji.fi/vantaa/
Meillä on laadukas, perinteen mukainen opetus.
... See MoreSee Less

3 CommentsComment on Facebook

Milloin tänne pohjoiseen utsjoelle

Milloin Kuopio...

Alkuperäisen Yang-tyylin taijia nyt myös Sotkamossa!

Opettajana Lasse Leppänen

"Huomasin haluavani harrastaa lajia, joka vahvistaa ja vetreyttää vartaloani pehmeällä tavalla, samalla rauhoittaen niin kehoa kuin mieltä. Ystäväni vinkkaamana löysin taijitunnille ja tykästyin. Taijin jälkeen on aina energisen letkeä, hyvä olo. Lajin tullessa enemmän tutuksi olen yllättynyt sen syvyydestä ja jatkuvuudesta, taiji todellakin saa olla hyvä terveellinen osa elämääni. Sitä on myös helppo tehdä missä vain ilman varustekassin tarvetta. Kummastelen edelleen, kuinka taijita tehdessä osaakin tulla lämmin, vaikka liikkeet soljuaa hitaan pehmeästi – kertonee lajin vaikuttavuudesta.

Taijin myötä ryhtini on alkanut suoristumaan, vartaloni liikkuvuus paranemaan ja läsnäolon tuntuun on helpompi päästä kehon ja mielen rauhoittuessa. Lisäksi huomaan kehojännitteiden lieventyneen - nykyään silitänkin Hamahelmiä rennoin hartioin. Helliihän se hymyilyttävästi mieltä, kun oppii ja tekee taijin kauniin sulavaa liikesarjaa.

Asuinpaikkani vaihduttua Sotkamoon tarjoutui minulle mahdollisuus opettajuuteen. Pohdin opettajaksi ryhtymistä hyvän tovin tämän muuttaessa osittain harrastukseni luonnetta ja vaatiessa lujempaa sitoutumista. Halusin taijin sisältyvän elämääni, joten miksipä ei, mahdollistaisihan opettajuus uusien ulottuvuuksien löytymistä taijista sekä kehittymistä niin lajissa kuin opettajan roolissa. Tärkeimpinä syinä koin, että on ilo jakaa upean lajin harrastamista muillekin ja mahdollisuuteni olla tulevaisuudessakin yhteydessä taijita harrastavien hienojen miellyttävien ihmisten kanssa jatkuu. Iloisia taijihetkiä, happy chi!"
... See MoreSee Less

Alkuperäisen Yang-tyylin taijia nyt myös Sotkamossa!

Opettajana Lasse Leppänen

Huomasin haluavani harrastaa lajia, joka vahvistaa ja vetreyttää vartaloani pehmeällä tavalla, samalla rauhoittaen niin kehoa kuin mieltä. Ystäväni vinkkaamana löysin taijitunnille ja tykästyin. Taijin jälkeen on aina energisen letkeä, hyvä olo. Lajin tullessa enemmän tutuksi olen yllättynyt sen syvyydestä ja jatkuvuudesta, taiji todellakin saa olla hyvä terveellinen osa elämääni. Sitä on myös helppo tehdä missä vain ilman varustekassin tarvetta. Kummastelen edelleen, kuinka taijita tehdessä osaakin tulla lämmin, vaikka liikkeet soljuaa hitaan pehmeästi – kertonee lajin vaikuttavuudesta.

Taijin myötä ryhtini on alkanut suoristumaan, vartaloni liikkuvuus paranemaan ja läsnäolon tuntuun on helpompi päästä kehon ja mielen rauhoittuessa. Lisäksi huomaan kehojännitteiden lieventyneen - nykyään silitänkin Hamahelmiä rennoin hartioin. Helliihän se hymyilyttävästi mieltä, kun oppii ja tekee taijin kauniin sulavaa liikesarjaa.

Asuinpaikkani vaihduttua Sotkamoon tarjoutui minulle mahdollisuus opettajuuteen. Pohdin opettajaksi ryhtymistä hyvän tovin tämän muuttaessa osittain harrastukseni luonnetta ja vaatiessa lujempaa sitoutumista. Halusin taijin sisältyvän elämääni, joten miksipä ei, mahdollistaisihan opettajuus uusien ulottuvuuksien löytymistä taijista sekä kehittymistä niin lajissa kuin opettajan roolissa. Tärkeimpinä syinä koin, että on ilo jakaa upean lajin harrastamista muillekin ja mahdollisuuteni olla tulevaisuudessakin yhteydessä taijita harrastavien hienojen miellyttävien ihmisten kanssa jatkuu. Iloisia taijihetkiä, happy chi!

4 CommentsComment on Facebook

Good luck!

Hyvä uutinen, onnittelut hyvästä päätöksestä! Terveiset Mikalle ja Annelle entiseltä oppilaalta!

Thanks for sharing : your words reflects my own Journey with taichi, and also the importance of transmission !

Load more