HINNAT HELSINKI

HINNAT

Syyskausi 4.9. – 17.12.2023, hinta 240€/210€
• Hintaan sisältyy lähtökohtaisesti yksi harjoituskerta per viikko. Myös toinen viikottainen harjoituskerta samaan hintaan mahdollinen, mikäli ryhmissä on tilaa.
• Syyskausi kattaa 15 vk.

Kevätkausi 8.1. – 26.5. 2024, hinta 285€/250€
• Hintaan sisältyy lähtökohtaisesti yksi harjoituskerta per viikko. Myös toinen viikottainen harjoituskerta samaan hintaan mahdollinen, mikäli ryhmissä on tilaa.
• Kevätkausi kattaa 21 vk.

Alennushinta koskee opiskelijoita, työttömiä ja eläkeläisiä.

Kokeilun hinta vasta-alkajille on 20 euroa. Hinta vähennetään kausimaksusta, jos jatkat.

ITCCA:n jäsenmaksu vuodelle 2023 on 35 €.

Smartum, ePassi ja Edenred  käyvät maksuvälineinä, samoin LiikuntasetelitKulttuurisetelit ja Virikesetelit. Setelit voi tuoda tunnille.

Oikeudet hinnaston muutoksiin pidätetään.

ITCCA Finland ry
Y-tunnus: 1912469-5
Puhelin: 045 6503213
E-mail: info@itcca.fi

Etenemisrytmi Helsinki

ETENEMISRYTMI PERUSMUODON & MIEKAN TUNNEILLA HELSINGISSÄ Vko 39 Aloittelijat: torjunta kahdella kädellä 1.osan loppu & 2.osan alku: kertaus 2.osan alussa yinyang-kalat ml 2.osa: lyö tiikeriä vasemmalle Miekan alkeet: 1. pieni karhu

Tuntipoikkeukset Helsinki

Tuntipoikkeuksia syksyllä 2023 Helsingissä Saksalaisella koululla tunteja ei pidetä ti 17.10., koska koulu on suljettu syysloman takia. Tunteja ei pidetä seuraavina pyhinä: ke 6.12. (itsenäisyyspäivä).

Mestari Chun kurssi Sardiniassa 13.-16.6.2024

Mestari Chu King Hungin suomalaisille harrastajille tarkoitettu kurssi järjestetään Sardiniassa, Italiassa to 13. - su 16.6.2024. Kurssi on avoin ITCCA:n jäsenille, jotka osaavat vähintään yinyang-muodon ja kahden käden pushing handsin perusteet.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mestari Chun ensi vuoden Sardinian leirin ohjelma on julkaistu. Kurssi on avoin kaikille ITCCA:n jäsenille, jotka osaavat koko jinjang-muodon ja kahden käden pushing handsin perusteet. Hotellissa "yksiöt" on jo varattu mutta jäljellä kahden huoneen huoneistoja. Mailaa meille info@itcca.fi, niin saat tarkemmat tiedot! ... See MoreSee Less

Mestari Chun ensi vuoden Sardinian leirin ohjelma on julkaistu. Kurssi on avoin kaikille ITCCA:n jäsenille, jotka osaavat koko jinjang-muodon ja kahden käden pushing handsin perusteet. Hotellissa yksiöt on jo varattu mutta jäljellä kahden huoneen huoneistoja. Mailaa meille info@itcca.fi, niin saat tarkemmat tiedot!
Load more