LAPPEENRANTA

TAIJI-ALKEISKURSSIT (TAI CHI) LAPPEENRANNASSA

 

Lappeenrannan alkeiskurssit alkavat kaksi kertaa vuodessa, syyskuun ja tammikuun alussa. Koronavirustilanteen vuoksi kevään 2021 alkeiskurssille on mahdollista osallistua vain ennakkoilmoittautumisen perusteella.

 

 Lappeenrannan Steinerkoulu, Marssitie 21, 53600 Lappeenranta (kartalla)

 

 Keskiviikkoisin kello 18.30 – 19.45

 

Taijitunnilla tarvitaan vaaleapohjaiset jalkineet ja kevyet, väljät vaatteet. Alkuperäisen Yang-tyylin taiji-opettajana Lappeenrannassa toimii Juhani Hyvärinen.

 

Mikäli koronavirustilanne sallii, pitempään harrastaneille pidetään aamutreenit yliopiston monitoimisalissa,  tiistaisin klo 7.30-9.00.

 

Kevään 2021 viikonloppukursseista ilmoitetaan myöhemmin. Kannattaa myös seurata ITCCA Finlandin kurssitarjontaa – ks. yllä Intensiivit.

 

Perusopetuksen kurssimaksu on lukukausikohtainen, keväällä 2021 maksu on 195 euroa. Normaalioloissa samalla maksulla voi käydä viikoittain kaksilla tunneilla; omalla tunnilla opitaan uutta, toisella kerrataan. Lisäksi vuosittain ITCCA:n jäsenmaksu 35 euroa.

 

 

 

 

 

 

 

 Lisätietoa ja ilmoittautumiset: lappeenranta@itcca.fi

 

 

 

 

 

 

 

 Tervetuloa mukaan!

ITCCA Etelä-Karjala ry
E-mail: lappeenranta@itcca.fi

Kesätreenit 2020

Linnoituksessa, hyvällä säällä Etelä-Karjalan museon vieressä nurmikentällä, erikseen ilmoitettavina aikoina. Kerrataan talvella opittua, opettajan johdolla tai omatoimisesti.